Buduci IKC Gusinje

Novosti

Piknik

Euro Gusinje i ove kao i predhodnih godina organizuje svoj tradicionalni Piknik. Piknik ce se odrzati u German Masonic Park, nedelja 25. Avgust 2019 godine na adresi 120 Western Highway South Tappan NY 10983. Uz bogat kulturno zabavni i sportski program dodite da se druzimo.

Gusinje

U Gusinju je u dvodnevnoj posjeti boravila ambasadorka Sjedinjenih Američkih država Nj.E.gđa Džudi Rajzing Rajnke sa svojim saradnicima gdje je tom prilikom prvog dana zajedno sa predsjednicom opštine Gusinje Anelom Čekić i potpredsjednikom Husom Brdakićem posjetila Nacionalni park Prokletije odnosno dolinu Grebaje gdje se u kraćoj šetnji upoznala sa potencijalima i prirodnim ljepotama Grebaja.

Opstina Gusinje

U Gusinju u Hotelu “ADA” je dana 10. i 11. juna 2019.godine realizovan Omladinski kamp pod nazivom “Bolji region počinje sa mladima” koji je organizovan od strane Regionalne kancelarije za saradnju sa mladima RYCO, a aktivnost je podržana od strane Ambasade Republike Francuske u Crnoj Gori. Ovaj dvodnevni događaj predstavljao je priliku za okupljanjem relevantnih do...
Slika 132

Fudbal

Jezero je u posljednjem kolu, u direktnom duelu za opstanak slavilo na gostovanju igalu 1:0. Ekipa Jezera i naredne sezone takmičiće se u drugoj fudbalskoj ligi.Jezero je u posljednjem kolu, u direktnom duelu za opstanak slavilo na gostovanju igalu 1:0. Nakon trijumfa, nastalo je veliko slavlje navijača i igrača ekipe iz Plava. Timu iz Boke za opstanak je bio potreban trijumf, a jedini pogodak postigao je Dražen Ajković u 65. minutu.Pored Igala u niži rang ide i Berane.

Crna Gora

Crna Gora danas obilježava 21. maj-Dan nezavisnosti, kada je prije 13 godina, 2006. na referendumu obnovila državnu samostalnost.Svim gradjanima Crne Gore srecan dan drzavnosti.
Slika 152

Hridsko jezero

0 0

Brojač posjeta april 2019

Broj online korisnika: 1

Broj jedinstvenih posjeta: 3449

Ukupno pregleda: 25269

Kontaktirajte nas

 

 

Euro Gusinje,Inc
Redakcija web portala
Facebook
Instagram

Mapa: Gusinje i Plav

IKC Gusinje