Zavičaj

Odgovor na cestitku mr.Husa Brdakica podpredsjednika opstine Gusinje


Odgovor na cestitku mr.Husa Brdakica podpredsjednika opstine GusinjePoštovani predstavnici Humanitarnog udruženja Euro Gusinje, uvaženi predsjedniče gospodine Radončić,
koristim priliku da Vam se srdačno zahvalim za upućenu čestitku povodom mojeg stupanja na funkciji potpredsjednika opštine Gusinje. Siguran sam da ćemo zajedno značajno unaprijediti funkcionisanje naše opštine i učiniti napore da što bolje i brže realizujemo naše buduće zajedničke projekte.
 U opštini Gusinje i meni lićno uvijek možete imati pouzdanog partnera a sve u pravcu da naša saradnja bude  plod mnogo realizovanih projekata na obostrano zadovoljstvo. Očekujem da ćemo već tokom Vašeg boravka na ljetnjim odmorima znati da Vam se zahvalimo za do sada učinjeno kao i da zajedno definišemo našu dalju saradnju za koju vjerujem da će kao uspješna biti predstavljena na Vašoj tradicionalnoj Večeri Dijaspore. 
U nadi da ćemo i kroz skorije konkretne aktivnosti nastaviti do sada već ostvarenu saradnju sa opštinom Gusinje srdačno Vas pozdravljam..

S poštovanjem,
mr Huso Brdakić, 
potpredsjednik opštine Gusinje
Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar