Dijaspora

Piknik 2 Avgust NY fotoreportaza (Prvi dio)

Opravdano ukazano povjerenje dijaspore u Euro Gusinje,

New York: Zasigurno je da ce hiljadu i nekoliko stotina iseljenika iz Gusinja i Plava kao i njihovih prijatelja iz drugih krajeva Crne Gore i Zapadnog Balkana dugo pamtiti, 2. Avgust 2015 godine i speltakularni teferic u organizaciji Eura Gusinje iz Njujorka, najbrojnijeg udruzenja dijaspore Gusinja i Plava,a sigurno i iz Crne Gore.
 
 Da je uspjeh udruzenja Eura Gusinje potpun potvrdil sui hiljadu i nekoliko stotina prisutnih,  koji su se sa rijecima pohvale Euru Gusinje vratili kuci i svakodnevnim obavezama. 
 
 Upravni odbor Eura Gusinje nije u organizaciji napravio ni jedan  propust.  Za ugostiteljski dio je angazovan najbolji strucnjak nase i talijanske kuhinje restoran CAKOR, vlasnistvo gospodina Ismeta Sujaka, koji je i ovoga puta pokazao profesionalizam najveceg nivoa.
 U muzickom djelu programa pored Seja Jeine i Mikija Koljenovica,  cetiri estradne umjetnice su uljepsavali dan prisutnim,na celu sa Hajriom Gegaj. 

Zapazen nastup su imali i clanovi KUD"Halaturka" iz New Yorka. Udijelu sportskog programa sve simpatije prisutnih su pobrali najmladji takmicari, koji su dobili prigodae  poklone, koji ce ukrasiti svoje vetrine. Od mnogo bronjih ekipa u malom fudbalu a bilo ih je devet najuspjesnoja je bila ekipa Keljmendi kojoj je pripala i zasluzena nagrada i prvo mjesto .Drugo mjesto je pripalo ekipi Ljuca.

Svi prisutni su osjetili atmosferu teferica na cuvenim Ali-Pasinim izvorima samo im je hvalila prirodna ljepota Izvora. Upravni odbor Eura Gusinje je iskoristio ovu priliku da prisutne pozove da se pridruze projektu uredjenja Ali-Pasinih izvora koji ovo udruzenje realizuje u saradnji sa nadleznim Opstine Gusinje.

 
 I ovom prilikom se zahvaljujemo nasim sponzora na ekonomskoj podrsci: Restoranu "Seher",Vukel Group Insurance,Raf Trucking,LLC,Ariana General Construction,R&T Granit Works,Inc,Restoran "Cakor".Takode nasim mediskim pokroviteljima a narocito gusinjskoplavskom CNN  Gusinje-Plav Pres i Revija Fokus.Piknik 2 Avgust NY fotoreportaza od 64 slike (Prvi dio)
Uskoro sledeca Foto reportaza br.2 

Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar