Aktivnosti

Zvanicno zavrsena humanitarna akcija za Dina Pjetrovic

Sa danasnjim donacijama koje su donirali Hot Saljo $50.00, Bakovic Murat $100.00, Radoncic H. Enver $50.00, Radoncic E. Mithad $50.00 i Gutic Dzevdo $50.00 i zvanicno je zavrsena humanitarna akcija za tesko povredjenog Pjetrovic Dina iz Gusinja.
Od SAD, Canade, pa do Njemacke, Holandije, Plava i Gusinja, odnosno dijaspora nasa i zavicaj, su aktivno uzeli ucesce u ovoj akciji. Ukupna suma novca prikupljena za Pjetrovic Dina  iznosi $24,970.00, plus 6,880 eura, plus 2,780$ iz Canade 
Svi pravni subjekti i pojedinci koji su prikupljali novcana sredstva u ovoj akciji ce prema svom nahodjenju izvrsiti uplatu prikupljenog novca. 
Sto se tice novca koji je prikupljen od strane humanitarne organizacije EURO GUSINJE i redakcije web magazina Gusinje-Plav.com  on ce uz konsultacije sa doktorima, koji budu odredili daljnje lijecenje i terapiju, svrsishodno biti i utrosen.
O svim tim aktivnostima donatori i sira citalacka javnost ce blagovremeno biti obavijestena.
Jos jednom, u ine organizatora i medijskih sponzora ove humanitarne akcije redakcije web magazina Gusinje-Plav.com i Upravnog odbora EURO GUSINJE NY, zelimo da se zahvalimo svima koji su ucastvovali u ovom svojevrsnom humanitarnom mostu, uz zelje da se Din Pjetrovic sto prije oporavi.
Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar