Zahtjevi

Apel za pomoc tesko povrijedjenom Dinu (Ruzda) Pjetrovic

"LJUDI,MOLIM VAS,ODAZOVITE SE KAKO ZNATE I UMIJETE,DA OVAJ MLADIC,OVO NASE DIJETE,UGLEDA SVJETLOST DANA I STANE, UZ BOZIJU POMOC,NA SVOJIM NOGAMA I NORMALIZUJE SVOJ ZIVOT."

Apel za pomoc tesko povrijedjenom Dinu (Ruzda) Pjetrovic

Dana 14.02.2015.god,negdje oko 12 h i 30 min,nas brat,sugradjanin i prijatelj Din Pjetrovic je dozivio saobracajnu nesrecu u kojoj je dobio teske povrede opasne po zivot;frakturu lobanje,prelom rebara,karlicne kosti,kljucne kosti i ono sto je najgore,povrede kicmene mozdine u dijelu sedmog i cetvrtog kicmenog prsljena,gdje postoji objektivna mogucnost trajnog ostecenja. Dok vam se ovog momenta obracam,teku poslednje pripreme za operaciju kojoj ce biti podvrgnut nas dragi brat. Din je ionako bio jedini u porodici koji je materijalno doprinosio,u porodici skromnog socijalnog i materijalnog staranja,koja nije u mogucnosti da pruzi kvalitetni tretman lijecenja i rehabilitacije koji ce biti dug.
>> Po prvi put vam se javno obracam,a prozivam se samo sa jednim imenom koji dolikuje ovom narodu i mentalitetu.LJUDI,MOLIM VAS,ODAZOVITE SE KAKO ZNATE I UMIJETE,DA OVAJ MLADIC,OVO NASE DIJETE,UGLEDA SVJETLOST DANA I STANE, UZ BOZIJU POMOC,NA SVOJIM NOGAMA I NORMALIZUJE SVOJ ZIVOT. DOPRINESITE DA OVAJ GUSINJSKI DECKIC BUDE JEDNAK SA SVOJIM VRSNJACIMA I DA NORMALNO KUJE PLANOVE O SVOJOJ SRECNOJ BUDUCNOSTI..
U ime familije Dina Pjetrovica,njegove majke Lide,sestre Dijane i brata Aladina-Kica,unaprijed smo vam neizmjerno zahvalni.

 S postovanjem, Aladin Pjetrovic (+38268 131 775)
 Alen ef Sabovic (+382 68 55 33 00)
Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar