Dijaspora

Ismet Šujak za VEČE DIJASPORE 2017 srećnom dobitniku poklanje povratnu avionsku kartu za zavičaj

"Kao i prošle godine, tako i ove, Ismet Šujak, vlasnik restorana "ČAKOR" u Bronx-u, je ostao dosljedan sebi."


Ismet Sujak za VECE DIJASPORE 2017 srecnom dobitniku poklanja povratnu avionsku kartu za zavicaj.


 Preostalo je skoro mjesec dana do najvećeg dogadjaja u našoj zajednici u New Yorku - VEČE DIJASPORE 2017, a humanitarnom udruženju EURO Gusinje, koje je organizator ove manifestacije, svakim danom pristižu donacije za sponzorstvo i nagrade za lutriju, koje će biti dodijeljene prisutnima te večeri. 
Kao i prošle godine, tako i ove, Ismet Šujak, vlasnik restorana "ČAKOR" u Bronx-u, je ostao dosljedan sebi. On će jednom srećnom dobitniku lutrije te večeri darivati, ni manje ni više nego povratnu avionsku kartu za zavičaj. 
Ono što valja naglasiti i što je veoma bitno, srećni dobitnik će sam izabrati termin odlaska i povratka iz zavičaja.
Upravni odbor humanitarnog udruženja EURO Gusinje, najsrdačnije se zahvaljuje Ismetu Šujak na još jednoj vrijednoj donaciji, kao i sponzorima Amiru Bekteševiću ($400) i Šuću Markoviću ($500). 
Napomenimo i to da će VEČE DIJASPORE 2017, biti održano u subotu, 2. decembra 2017, sa početkom u 7:00pm, u Restoranu Riccardo's u Astoriji. Rezervacije sa večerom su obavezne i iznose: za odrasle $50 i djecu $30. Iste možete izvršiti kod nekog od članova Upravnog odbora ovog udruženja. 
O programu i gostima večeri uskoro opširnije
Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar