Dijaspora

Od Suca Markovica donacija od $500.za VECE DIJASPORE 2017

"Zato mi cini posebno zadovoljsto da ovom donacijom od $500 budem dio tog dogadjaja, "

  

Od Suca Markovica donacija od $500 za VECE DIJASPORE 2017


Od Upravnog odbora naseg udruzenja EURO GUSINJE imamo informaciju o jos jednoj donaciji vezanoj za predstojece VECE DIJASPORE 2017, koje ce se odrzati u subotu, 2. decembra 2017 u Restoranu Riccardo's u Astoriji. 
Kao i prosle godine, povodom iste manifestacije, tako i ove godine, nas poznati biznismen i kulturni radnik Šuća Marković je donirao $500. 
Tim povodom smo kontaktirali Šuća, koji je za nas portal izjavio:
"Svaku manifestacija, pa i ova - VECČE DIJASPORE 2017, je od izuzetnog znacaja za nasu Plavsko-Gusinjsku zajednicu u New Yorku i okolini. To je izvanredna prilika izmedju ostaloga, za druzenje naseg naroda, u prvom redu nase omladine. Kao sto vase udruzenje tokom ljeta organizuje piknike, tako je i ovo prilika da se njeguju odnosi medju nama samima, u prvom redu kroz kulturu i folklor, jer tako cemo uspjeti da sacuvamo ono sto je osobeno za nas koji vodimo poreklo iz Gusinja i Plava. Zato mi cini posebno zadovoljsto da ovom donacijom od $500 budem dio tog dogadjaja, kojeg vase udruzenje redovno organizuje krajem svake kalendarske godine. U to ime vam zelim uspjesnu realizaciju predstojece veceri."
Eurogusinje.org

Komentari

Nadimak
Naslov
Komentar